Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Ε. ΠΟΛΥΖΟΣ: "Να μην καταλαβαίνετε τίποτα" για τα διόδια

«Εκείνο που πρέπει να δείτε είναι να μην καταλαβαίνετε τίποτα. Εγώ, γνωρίζετε ποιός είμαι, έκανα 11 χρόνια βουλευτής της ΝΔ μέχρι το 2007, δεν έχασα, απλά έφυγα, δεν ήθελα να πολιτευτώ άλλο, και παλεύουμε για τα προβλήματα του τόπου μας αλλά δυναμικά. Οι πάντες είναι μαζί μας. Τρεις συνδυασμούς που είχαμε και οι τρεις είναι μαζί», σχολίασε ο δήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού Ευάγγελος Πολύζος, ο οποίος δίνει το δικό του αγώνα μαζί με τους κατοίκους του Δήμου του για την αποτροπή λειτουργίας του νέου σταθμού διοδίων.


«Εξηνταπέντε μέρες είμαστε συνέχεια στο χρόνο. Χθες ανοίξαμε τα διόδια, και επειδή τα κρατήσαμε πάνω από δύο ώρες και άρχισε να βρέχει μας ειδοποίησαν να φύγουμε να μην γίνει κανένα ατύχημα. Τελικά δεν φύγαμε, έγινε επέμβαση των ΜΑΤ και συνέλαβαν εμένα και έναν δημοτικό σύμβουλο που είναι επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης. Δεν περάσαμε αυτόφωρο γιατί μετά μας παρακαλούσαν να μας αφήσουν ελεύθερους και τους λέγαμε όχι εμείς θέλουμε να πάμε μέσα. Τελικά έφυγαν όλοι και μας άφησαν μόνους μας», σημείωσε.

Όπως είπε, «οι αντιδράσεις θα συνεχιστούν μέχρι να έχουμε κάποιο αποτέλεσμα. Οι επόμενες κινήσεις θα είναι οι ίδιες. Να ελευθερώνουμε τα διόδια. Εσείς βέβαια, αφού δεν έγιναν τα διόδια ακόμη νομίζω ότι θα πρέπει να το δείτε σε άλλο επίπεδο. Να δείτε με τους βουλευτές σας, να δείτε τον κ. Καλογιάννη, τους είδαμε και εμείς βέβαια και μας είπαν ότι δεν γίνεται τίποτα. Τους έχουμε ταλαιπωρήσει αρκετά. Βεβαίως έχουμε ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ και εμείς αλλά όσο αντέξουμε. Αν δεν είχαμε τον κόσμο κοντά μας δεν θα γινόταν τίποτα αν ήμασταν μόνοι μας. Σε κάθε επιδρομή που κάνουμε αν είχαμε 1000-2000 άτομα, γιατί είναι μικρός ο δήμος και δεν έχουμε μεγάλη συμμετοχή, θα ήταν άλλο το αποτέλεσμα. Κουράστηκε ο κόσμος».

«Εκείνο που πρέπει να δείτε είναι να μην καταλαβαίνετε τίποτα. Εγώ, γνωρίζετε ποιός είμαι, έκανα 11 χρόνια βουλευτής της ΝΔ μέχρι το 2007, δεν έχασα, απλά έφυγα, δεν ήθελα να πολιτευτώ άλλο, και παλεύουμε για τα προβλήματα του τόπου μας αλλά δυναμικά. Οι πάντες είναι μαζί μας. Τρεις συνδυασμούς που είχαμε και οι τρεις είναι μαζί» σχολίασε.

Κλείνοντας είπε πως «εμείς εδώ έχουμε πέντε διόδια και τώρα γίνεται και στο ύψος της Εγνατίας σε απόσταση περίπου 15 χιλιόμετρα από μας. Είμαστε κλεισμένοι σαν τα ποντίκια. Έχουμε και εμείς τουρισμό και αντιλαμβάνεστε γιατί να έρθει σε μας και να μην πάει αλλού. Οι μεταφορές αγροτικών προϊόντων αντιμετωπίζουν πρόβλημα αφού ο αγρότης που έχει τελειώσει για να πάει στη λαχαναγορά της Θεσσαλονίκης θέλει διόδια».

(Πηγή - Περισσότερες πληροφορίες: Εφημερίδα "Εβδόμη")


Δεν υπάρχουν σχόλια: