Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Το ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να οργανωθεί...

Ο Παντελής Κουκουλεκίδης, μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ βρέθηκε χθες στην Καβάλα, στο πλαίσιο των διαδικασιών για τον Πολιτικό και Οργανωτικό Προγραμματισμό του κόμματος, που πραγματοποιούνται από τις 4 έως 15 Απριλίου. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του, ο κ. Κουκουλεκίδης συναντήθηκε με στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ, στα γραφεία του κόμματος.


Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του “βρισκόμαστε στην Καβάλα ενόψει των εκλογών που θα πραγματοποιηθούν για την ανάδειξη των τοπικών οργάνων”. Όπως είπε το σίγουρο είναι οτι αυτή η εκλογική διαδικασία ανάδειξης των νέων οργάνων θα πραγματοποιηθεί μετά το Πάσχα, και αν και δεν καθορίστηκε η ακριβής ημερομηνία, οι επικρατέστερες είναι η 19η και η 26η Μαϊου.

Όπως είπε “θα εξαρτηθεί από το πως θα εξελιχθούν οι διαδικασίες, στην Περιφέρεια κυρίως, έτσι ώστε να πάμε συγκροτημένα, σε ένα καινούργιο πλαίσιο, όπως διαμορφώθηκε μέσα από τη διαδικασία του συνεδρίου. Περιέχει την στήριξη της κυβέρνησης, αν και ιδεολογικά, πολιτικά και όχι μόνο, δεν συμφωνούμε με τη ΝΔ, όπως σε θέματα εισπρακτικών διαδικασιών. Η οικονομική και η πολιτική κατάσταση μας έχει κάνει να μπούμε σε μια διαδικασία πολιτικής συγκυβέρνησης. Από την άλλη μεριά, θέλουμε να τονίσουμε στον κόσμο τις νέες αποφάσεις του συνεδρίου, οτι χρειάζονται κάποιες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, που ήταν και τα κύρια διακυβεύματα των προσυνεδριακών διαδικασιών, ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να απαγκιστρωθεί από το κράτος και οτι πρέπει να υπάρξει αναδιάρθρωση ώστε να δοθούν περισσότερες αρμοδιότητες στις τοπικές και περιφερειακές μορφές διοίκησης”.

Ανέφερε δε παράλληλα πως “θέλουμε να δώσουμε να καταλάβουν οι πολίτες πως πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους μέσα σε ένα πλαίσιο αυτοοργάνωσης του κόμματος”.

(Πηγή - Περισσότερες πληροφορίες: Εφημερίδα "Εβδόμη")


Δεν υπάρχουν σχόλια: