Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Γ.ΔΗΜΑΡΑΣ: "Ο κ. Παπανδρέου είναι ένας αποτυχημένος πρωθυπουργός"

Για ένα αποτυχημένο πρωθυπουργό έκανε λόγο ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών Γιάννης Δημαράς, σχολιάζοντας τις κινήσεις του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

Μιλώντας χθες από τη συχνότητα του Studio 7 ο κ. Δημαράς αναρωτήθηκε: «Την Παρασκευή η κυβέρνηση ζητά ψήφο εμπιστοσύνης. Έστω ότι υπάρχουν 151 βουλευτές και δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης. Έρχεται μετά το δημοψήφισμα και ο λαός λέει όχι. Τι συμβαίνει από εκεί και πέρα; Είναι μια ανακολουθία, ένα τραγικό γεγονός».

Όπως είπε, «ενώ θριαμβολογούσε πριν 3 μέρες σήμερα έχει κατεβασμένο το κεφάλι. Ξαναέβαλε την κοινοβουλευτική του ομάδα να ψηφίσει μεσοπρόθεσμο, το οποίο σε 20 μέρες άλλαξε με τη δανειακή σύμβαση» και αναφερόμενος τόσο στην ανεξαρτητοποίηση της Μιλένας Αποστολάκη, όσο και στη διαφωνία που εξέφρασε η Εύα Καϊλή και η Βάσω Παπανδρέου είναι ότι πρόκειται για «Βενιζελικούς» πολιτικούς, συμφωνώντας με την άποψη ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος θέλει να πάει σε εκλογές. «Είναι πολιτικές σκέψεις που γεννώνται εκ των πραγμάτων», παρατήρησε.

«Ο καθένας από μας έχει την ευθύνη να απευθυνθεί στον ελληνικό λαό με το δικό του σκεπτικό. Αυτό ας κριθεί από τον κόσμο», σχολίασε ο κ. Δημαράς και συμπλήρωσε: «Ο κ. Παπανδρέου είναι ένας αποτυχημένος πρωθυπουργός και περισσότερο αποτυχημένος πολιτικός. Έχει διατελέσει μέλος των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ για πολλά χρόνια. Έλεγε ότι ήξερε, μετά έλεγε ότι δεν ήξερε. Εγώ είμαι πεπεισμένος απολύτως ότι γνώριζε το τι συμβαίνει στη χώρα, και όχι μόνο όσον αφορά τα οικονομικά προβλήματα αλλά και τα πολιτικά προβλήματα, και τα κοινοβουλευτικά προβλήματα, και γι αυτό εγκαλείται στη συνείδηση του Ελληνικού λαού και πρέπει να απολογηθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: