Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Γ. ΤΡΑΓΚΑΣ: Στην Ελλάδα υπάρχει θέμα ανεξαρτησίας

«Στην Ελλάδα έχουμε πλέον θέμα δημοκρατίας και ανεξαρτησίας», σημείωσε μιλώντας από τη συχνότητα του Studio 7 ο Γιώργος Τράγκας, σημειώνοντας ότι την επιλογή Παπαδήμου την υποστήριξε το σύστημα της Ευρώπης που θέλει ουσιαστικά την κυριαρχία της χώρας μας.

Όπως είπε, «ο Σαμαράς διέπραξε δεύτερο λάθος, μεγάλης Πολιτικής Άνοιξης και την έκανε από πολιτική άνοιξη, χειμώνα. Διέπραξε κατά τη γνώμη μου μεγάλο λάθος γιατί δίνει την ευκαιρία στους βαρόνους των Αθηνών, στους εκδότες και στους καναλάρχες που θέλανε να συνταχθεί ο άλλος πόλος. Θέλουν να τους δώσουν την ευκαιρία τώρα, να κάνουν μια ανασύνταξη, θα ελέγχονται φυσικά και τα δύο μεγάλα κόμματα από τους εργολάβους των Αθηνών, και τους καναλάρχες που φώναζαν «Παπαδήμος – Παπαδήμος». Τον είχαν ανακαλύψει τον ειδικό σύμβουλο του Σημίτη».

Όπως είπε, «τον θέλουν για να πάνε παρακάτω τα συμφέροντα της βαρονίας των Αθηνών. Για να πάρει τη δόση και να μην πτωχεύσει η ήδη πτωχεύσασα Ελλάς. Δεν έχουν καταλάβει ότι αυτή η ήδη πτωχεύσασα Ελλάς μπορεί να συρθεί, τώρα, σε 100 μέρες, μπορεί να πουν τον Μάρτιο, μπορεί τον Απρίλιο, πάλι… Αυτή είναι μια πρόβα τζενεράλε για να ξανακάνουν κυβέρνηση τα δύο κόμματα μετά τις εκλογές. Για να μην μπορεί να πει όχι το ΠΑΣΟΚ σε περίπτωση που προηγηθεί η ΝΔ στα ποσοστά, ότι «έλα στήριξε με αφού και εγώ σε στήριξα». Βεβαίως τότε μπορεί να τους πούνε χωρίς το Σαμαρά πρωθυπουργό, να βρούμε κι άλλο τεχνοκράτη, να φέρουμε τον Ραϊχενμπαχ απευθείας να είναι και ορίτζιναλ. Γιατί και ο Παπαδήμος ένας εκπρόσωπος τραπέζης είναι. Και ειδικός σύμβουλος του Σημίτη την εποχή της υποτίμησης, την εποχή που φτιάξανε όλα τα στοιχεία με την Goldman – Sachs. Εγώ δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένας ειδικός σύμβουλος και μάλιστα οικονομολόγος του επιπέδου ΜΙΤ του κ. Παπαδήμου, δεν ήξερε τι έκανε ο αρχιτέκτονας του δοσιλογισμού στην Ελλάδα. Ήταν συνεργάτης και βοηθός του αρχιτέκτονα».

Ο κ. Τράγκας σημείωσε πως «μην έχετε καμία αμφιβολία και θα αποδειχθεί ότι όλα αυτά ήταν προσχεδιασμένα. Η διαίσθησή μου και η εμπειρία μου, μου λέει ως όλα αυτά, ο δόλιος υπερδανεισμός της χώρας, οδηγούσε στον έλεγχό της. Αυτή τη στιγμή όπως πάμε, με το χρέος να τρέχει και με τα νέα λεφτά που μας δίνουν οι «φίλοι» μας, συμψηφίζουν τα πάντα. Δηλαδή και τη δημόσια περιουσία θα πάρουν και οτιδήποτε πιθανόν έχει η χώρα που το ξέρουνε και δεν το ξέρουμε εμείς. Παίρνουν τον έλεγχο μιας χώρας. Στην Ελλάδα παιδιά έχουμε πλέον θέμα δημοκρατίας και ανεξαρτησίας. Το Σύνταγμα είναι κουρελόχαρτο».

«Η κυβέρνηση αυτή σχηματίστηκε με ένα τραπεζίτη μη εκλεγμένο, και τις δυνάμεις τις μνημονιακές που δεν είναι οι νέες, δεν έχουμε νωπή λαϊκή εντολή, το ΠΑΣΟΚ έχει 153 βουλευτές, αυτή είναι η δύναμη του στη Βουλή; Η Νέα Δημοκρατία μετά από αυτό αυτή τη δύναμη έχει; Ο Καρατζαφέρης, που τη μια ψηφίζει μνημόνιο την άλλη το βρίζει… Κάνει κάτι κωλοτούμπες. Παρά τα κιλά του ο άνθρωπος είναι ζογκλέρ… Είναι ο πιο έξυπνος πολιτικός αυτή τη στιγμή. Αλλά αυτή η εξυπνάδα δεν ευνοεί τον τόπο ευνοεί την μονοπρόσωπη πολιτική εταιρία αυτή τη στιγμή. Ο ΛΑΟΣ είναι μονοπρόσωπη πολιτική εταιρία. Από εκεί και πέρα έρχεται ο Καρατζαφέρης και μολύνει τον Σαμαρά με όλα τα στοιχεία του αφροδίσιου δοσιλογισμού», τόνισε ο κ. Τράγκας και εκτίμησε ότι θα υπάρξει μεγάλη πολιτική πρωτοβουλία σε όλους τους χώρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: