Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: "Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν και Έλληνες στην κυβέρνηση που αντί να αντιστέκονται οπισθοχωρούν"

Για «ύποπτο ρόλο» του Τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής έκανε λόγο ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, σε δηλώσεις του στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, από την Ελευθερούπολη όπου βρέθηκε χθες το πρωί, καυτηριάζοντας παράλληλα τις προσπάθειες για τη λειτουργία Ειδικών Οικονομικών Ζωνών, που όπως είπε θα «αλλοιώσουν τον τοπικό πληθυσμό».


Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής έχει έναν ρόλο όχι απλώς ύποπτο, αλλά ένα ρόλο που είναι απόλυτα ελεγχόμενος σε σχέση με την καταπάτηση των διεθνών συνθηκών και ιδιαίτερα της συνθήκης της Λοζάνης. Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν και Έλληνες στην κυβέρνηση που αντί να αντιστέκονται οπισθοχωρούν. Εμείς είμαστε εδώ να στηρίξουμε και την Μακεδονία και τη Θράκη, απέναντι στις βλέψεις όλων εκείνων που κάνουν πραγματικά εδώ και χρόνια προσπάθεια να διεισδύσουν μέσα στην ελληνική γη».

Σχετικά με τις Ειδικές Οικονομικές Ζώνες παρατήρησε πως «ένας από τους λόγους που επιλέξαμε αύριο σαν θέμα τις ΕΟΖ είναι ακριβώς και αυτό, δηλαδή οι Ειδικές Οικονομικές Ζώνες που ουσιαστικά με την παρουσία τους δεν θα διευκολύνουν την ανάπτυξη στην περιοχή. Αντίθετα θα διευκολύνουν εκείνους που θέλουν να αλλοιώσουν τον τοπικό πληθυσμό με την μεταφορά λαθρομεταναστών που θα τους ονομάσουν κατοίκους και εργαζόμενους των 200 ευρώ».

(Πηγή - Περισσότερες πληροφορίες: Εφημερίδα "Εβδόμη")


Δεν υπάρχουν σχόλια: