Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Για "προσπάθεια εξόντωσης" μίλησε ο Τέρενς Κουίκ

«Η κυβέρνηση, διά του Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, ακόμα και μέσω της φορολογίας του 31%, προσπαθεί να εξοντώσει αυτή την πολύ σημαντική και εθνική πλουτοπαραγωγική πηγή», σχολίασε σε δηλώσεις του, στο πλαίσιο του προσυνεδρίου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, για τα κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κινήματος Τέρενς Κουίκ


Όπως είπε ο κ. Κουίκ «σήμερα, είναι μια καταλυτική ημέρα για τους Ανεξάρτητους Έλληνες, αφού ξεκίνησαν εδώ από την Καβάλα, οι προσυνεδριακές εκδηλώσεις, στην πορεία του Κινήματος για το ιστορικό Ιδρυτικό μας Συνέδριο. Ένα Συνέδριο απόλυτα ανοιχτό και δημοκρατικό, το οποίο δεν τόλμησε να κάνει κανένα Κόμμα και κανένα Κίνημα, σε όλη τη διάρκεια της μεταπολιτευτικής περιόδου. Δίνουμε το παράδειγμα σε αυτό που επιθυμεί η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού, δηλαδή να αλλάξουν όλα στην πολιτική ζωή του τόπου, με πολιτικούς σχηματισμούς που θα υπηρετούν τον πολίτη και όχι τις καρέκλες των πολιτικών».

«Οι ομιλίες που ακούστηκαν στην πρωινή συνεδρίαση της Προσυνεδριακής Συνδιάσκεψης των Ανεξάρτητων Ελλήνων ήταν και συγκλονιστικές και αποκαλυπτικές. Στην περιοχή και μόνο της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο ορυκτός πλούτος, όλων των μορφών, ξεπερνά σε αξία τα 500 δισεκατομμύρια ευρώ! Και μάλιστα, αυτές είναι μετριοπαθείς εκτιμήσεις με τιμές του 2001, όπως επεσήμανε ο καθηγητής Φίλιππος Τσαλίδης. Σε ό, τι αφορά στα κοιτάσματα σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο, στις περιοχές γύρω από τη Θάσο, οι εργαζόμενοι της «Καβάλα Oil» δίνουν έναν τεράστιο αγώνα για να παραμείνουν στη διαχείριση της Ελλάδας και να μην τα πάρουν για ένα κομμάτι ψωμί, εκείνοι που θέλουν να μας απαλλοτριώσουν. Η κυβέρνηση, διά του Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, ακόμα και μέσω της φορολογίας του 31%, προσπαθεί να εξοντώσει αυτή την πολύ σημαντική και εθνική πλουτοπαραγωγική πηγή. Εργαζόμενοι, φορείς, η τοπική κοινωνία, αλλά και εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, θα δώσουμε τη μάχη αντίστασης στα μνημονιακά σχέδια ξεπουλήματος των κοιτασμάτων που μεθοδεύει η συγκυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη», υπογράμμισε.

(Πηγή - Περισσότερες πληροφορίες: Εφημερίδα "Εβδόμη")


Δεν υπάρχουν σχόλια: