Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Κοινωνός των προβλημάτων των πολιτών ο Π. Καμμένος

Πριν αναχωρήσει από την Ελευθερούπολη, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, επισκέφθηκε την λαϊκή αγορά αλλά και κάποια από τα καταστήματα στο κέντρο της πόλης. Τον κ. Καμμένο συνόδευσε ο δήμαρχος Παγγαίου Βασίλης Ξουλόγης, αλλά και όλα τα στελέχη τα οποία βρέθηκαν μαζί του στην Ελευθερούπολη.


Κατά τη διάρκεια της περιήγησής του στην Λαϊκή Αγορά της Ελευθερούπολης, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς πολίτες, επαγγελματίες και καταστηματάρχες για την δύσκολη κατάσταση που βιώνουν. Είχε την ευκαιρία να ακούσει τα παράπονα του κόσμου αλλά και τους προβληματισμούς τους σχετικά με την κυβερνητική πολιτική που τους έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί ήταν αυτοί που προσέγγισαν τον κ. Καμμένο για να μπουν τα παράπονά τους για όλα τα θέματα, με κυρίαρχο όμως την οδυνηρή κατάσταση την οποία βιώνουν και τους φόρους και τα χαράτσια που αδυνατούν να πληρώσουν. Δεν έλειψαν ακόμη και οι επευφημίες για όλα όσα υποστηρίζουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Η υπόλοιπη μέρα

Πηγαίνοντας προς την Κεραμωτή για να μεταβεί στη Θάσο, ο Π. Καμμένος σταμάτησε και είχε συνάντηση με τους συγκεντρωμένους αγρότες του Νέστου. Όπως είπε, οι Έλληνες αγρότες δίνουν τη δική τους μάχη, καθώς αντιμετωπίζονται «από τη νέα τάξη πραγμάτων και την Τρόικα ως επαγγελματίες που θα πρέπει να εξαφανιστούν, γιατί ο στόχος τους είναι η εξαφάνιση της πρωτογενούς παραγωγής».

«Η προσπάθεια που κάνει η Τρόικα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο να μετατρέψουν την Ελλάδα σε μια χώρα υπαλλήλων πολυεθνικών εταιρειών που δεν θα παράγει αλλά θα εξαρτάται από τους δανειστές είναι αυτή η προσπάθεια την οποία εμείς θα αντιμετωπίσουμε με όλα τα μέσα», παρατήρησε και συμπλήρωσε πως «η λύση αυτή τη στιγμή προκειμένου να υπάρξει πρωτογενής παραγωγή, προκειμένου να σπαρθούν πάλι τα χωράφια και να μην μετατραπούν σε γερμανικά φωτοβολταϊκά πάρκα είναι, τώρα, αφορολόγητο πετρέλαιο για τους αγρότες το οποίο δεν στοιχίζει στο κράτος, έτσι και αλλιώς κανείς δεν έχει ν’ αγοράσει πετρέλαιο, αλλά ίσα - ίσα θα εισπράξει το κράτος. Θα υπάρξει πρωτογενής παραγωγή, θα υπάρξει προϊόν, θα φτάσει στους καταναλωτές, θα τρώνε οι Έλληνες πολίτες ελληνικά αγροτικά προϊόντα και όχι εισαγόμενα από τρίτες χώρες και παράλληλα θα μπορούν να ζήσουν τις οικογένειές τους στην περιφέρεια οι Έλληνες αγρότες».


Κατόπιν, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μετέβη στη Θάσο, όπου μίλησε σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Καλογερικό, Τέλος, το βράδυ επρόκειτο να μεταβεί στη Δράμα για τα εγκαίνια των νέων γραφείων του κόμματος.

(Πηγή - Περισσότερες πληροφορίες: Εφημερίδα "Εβδόμη")


Δεν υπάρχουν σχόλια: