Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Κάλεσμα σε όλους τους νέους της περιοχής από τη νεολαία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων

Κάλεσμα προς όλους τους νέους να «δημιουργήσουν αυτό που όλοι οι άλλοι μας έχουν στερήσει» απηύθυνε η επικεφαλής της νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μανταλένα Παπαδοπούλου, κατά τη διάρκεια δηλώσεων της το Σάββατο, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου του προέδρου του κινήματος Πάνου Καμμένου.



Όπως ανέφερε η κα Παπαδοπούλου, «ξεκινάμε εδώ στην Καβάλα το πρώτο προσυνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων και η νεολαία συμμετέχει δυναμικά. Έχουμε ξεκινήσει μια διαδικασία με κοινή αφετηρία, προκειμένου να οδηγηθούμε και στο προσυνέδριο της νεολαίας που θα γίνει 13-14 Απριλίου. Καλούμε κάθε νέο και κάθε νέα που θέλει να συζητήσουμε και να συνδιαμορφώσουμε μαζί πολιτικές προτάσεις. Δεν ήρθαμε εδώ για να πούμε εμείς. Δεν ήρθαμε εδώ για να πούμε εμείς ποιά είναι τα προβλήματα της περιοχής και ποιές είναι οι λύσεις, και να σας καλέσουμε να τις δεχθείτε ή να τις απορρίψετε. Θέλουμε να συζητήσουμε για να τις συνδιαμορφώσουμε, να μας πείτε εσείς να κάνουμε αυτό που καμία πολιτική νεολαία δεν έχει τολμήσει. Δηλαδή εσείς, οι νέοι της Καβάλας να μας πείτε ποιά είναι τα προβλήματα της περιοχής, να μας προτείνετε τις λύσεις και μαζί να τις συζητήσουμε ώστε να πιέσουμε το κίνημα να πάρει εκείνες τις πολιτικές πρωτοβουλίες μέσα στη Βουλή, ώστε να εφαρμοστούν οι προτάσεις μας. Ξεκινάμε λοιπόν να δημιουργήσουμε αυτό που όλοι οι άλλοι μας έχουν στερήσει».

Από την πλευρά του ο Άκης Δαγλαρτζής από το Οργανωτικό της νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σημείωσε πως «εμείς απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους νέους της περιοχής για να βοηθήσουμε την κατάσταση. Θέλουμε να είμαστε κοντά στον πολίτη, κοντά σε κάθε πολίτη της βόρειας Ελλάδας που ταλανίζεται από τα προβλήματα. Θελουμε οι νέοι να είναι πρωτοπόροι, να συμμετέχουν ενεργά σε κάθε τοπική κοινωνία και απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα προς όλους τους νέους να βοηθήσουν σε αυτόν τον αγώνα, δίπλα στους Ανεξάρτητους Έλληνες, δίπλα στον πρόεδρό μας Πάνο Καμμένο».

(Πηγή - Περισσότερες πληροφορίες: Εφημερίδα "Εβδόμη")


Δεν υπάρχουν σχόλια: