Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Γ. ΤΡΑΓΚΑΣ: "Στην Ελλάδα υπάρχουν δυνάμεις κατοχής"

«Το θέμα είναι να καταλαβαίνουμε ότι εδώ στην Ελλάδα υπάρχουν δυνάμεις κατοχής. Δεν παράγεται ελευθέρως από εκπροσώπους του ελληνικού λαού νόμος. Αυτόν τον επιβάλουν ξένες δυνάμεις. Οι δικαστικές αρχές εφαρμόζουν νόμους ξένους. Πότε και σε ποια πολιτισμένη χώρα υπήρξαν νόμοι με αναδρομική ισχύ. Μόνο εδώ. Υπάρχει δημοκρατία στην Ελλάδα; Ποια Ελλάδα;», σχολίασε ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας, αναφερόμενος στην πολιτική επικαιρότητα και στην κατάσταση της χώρας.


Υπογράμμισε πως «επί χούντας ερχόταν ένας λογοκριτής τα βράδια στις εφημερίδες, τον οποίο έστελνε τότε η Γενική Γραμματεία Τύπου και Πληροφοριών. Έτσι λειτουργεί τώρα και το ραδιοτηλεοπτικό. Το ραδιοτηλεοπτικό είναι μια σύγχρονη μορφή λογοκρισίας. Πρόκειται περί εσμού. Οι άνθρωποι αυτοί είναι ένα πιόνι στο σύνολο, στον μηχανισμό κατοχής της χώρας. Πρώτα ήταν όργανο της διαπλοκής. Να ξέρετε ότι το ραδιοτηλεοπτικό ήταν όργανο, το οποίο τα μέλη του έμπαιναν από τα κόμματα αλλά κατόπιν εισηγήσεων των βαρόνων στην Αθήνα. Αναλογικά έμπαιναν αυτοί και έμεναν ισόβιοι. Σήμερα το ραδιοτηλεοπτικό δεν είναι απλά των βαρόνων της διαπλοκής, είναι της κατοχής, της ύπατης αρμοστείας. Έρχεται τώρα και λέει μην μεταδίδετε εικόνες εξαθλίωσης. Δηλαδή χιλιάδες άνθρωποι που πάνε να πάρουν ένα κιλό πορτοκάλια στην Αθήνα, αυτό δεν πρέπει να μεταδοθεί διότι δεν πρέπει να διεγερθεί ο νους, το κοινό αίσθημα των ανθρώπων στα σπίτια. Δεν πρέπει να διεγείρεται εδώ ο κόσμος και να αντιδρά, διότι χαρτογραφείται πρώτον ως εν δυνάμει τρομοκράτης και δεύτερον ταράσσει την ηρεμία της ζωής των Γερμανών με αποτέλεσμα να μην πηγαίνουμε με ένα νηφάλιο τρόπο στο αναμενόμενο εκλογικό αποτέλεσμα στη Γερμανία. Δεν πρέπει λοιπόν να ταλαντευτεί η δημοφιλία της αγαπητής Δωροθέας, και επομένως πρέπει εδώ να είμαστε σε μια πολιτική αφασία, θα πρέπει εδώ να συντελείται η μαζική γενοκτονία που συντελείται. Το θέμα είναι ότι εδώ υπάρχει γενοκτονία. Στην Ελλάδα υπάρχει γενοκτονία που θα περιγράψουν οι ιστορικοί του μέλλοντος. Είναι ένα σπρώξιμο σε οικονομικούς φούρνους ο οποίος όμως έχει σαν αποτέλεσμα σε αυτή τη λανθασμένη εξίσωση του ΔΝΤ να παράγει νεκρούς ανθρώπους, να παράγει αυτοκτονίες, να παράγει ανεργία».

«Όταν οι νέοι άνθρωποι φεύγουν χάνει η χώρα. Αυτοί θα βρουν το δρόμο τους. Η χώρα χάνει. Η ποσόστωση της τρίτης ηλικίας ανεβαίνει. Η παραγωγική δυναμικότητα πέφτει συνεχώς. Κοινή λογική να έχεις καταλαβαίνεις ότι με την υπερφορολόγηση και τη συνταγή που επιβάλουν οι γερμανικές δυνάμεις κατοχής στην Ελλάδα δεν βγαίνει. Η Ελλάδα είναι ένα σκιάχτρο για να βλέπουν οι λαοί και να εφαρμόζουν τις συνταγές λιτότητας για να μην πάθουν χειρότερα και φτάσουν σαν τους Έλληνες. Και δεν είναι μόνο οι Γερμανοί, φαίνεται είναι και οι Αμερικανοί από πίσω, οι οποίοι θέλουν να μην επιστρέψει η κρίση στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Θέλουν ελεγχόμενο το ευρώ. Όποιος κοιτάξει σήμερα το καντράν, όταν το ευρώ είναι πότε στο 1.20 και πότε στο 1.40, δεν μπορεί να είναι νόμισμα κοινό και σταθερό. Είναι το μαλλί της γριάς. Είναι ένα νόμισμα που το πάει η Γουόλ Στριτ όπου θέλει. Αυτή τη στιγμή που φθηναίνει το δολάριο και ακριβαίνει το ευρώ, πωλούνται ολοένα και λιγότερα προϊόντα, άρα κλείνουν γραμμές παραγωγής».

Ο Σαμαράς συσσωρεύει ευθύνες

«Η εξουσία είναι η πιο γλυκιά φιλοδοξία. Από εκεί και πέρα ο Σαμαράς ενεπλάκη στο μονοπάτι που του αφήσανε οι προηγούμενοι και πήγε σε αναγκαστική πορεία. Αυτή τη στιγμή, από τώρα και πλέον συσσωρεύει ευθύνες τεράστιες», παρατήρησε αναφερόμενος στον πρωθυπουργό.

Όπως είπε, «λένε οι ξένοι, λέει το ΔΝΤ, λένε οι αμερικανοί δηλαδή, ότι η συνταγή είναι λάθος και ότι χρειάζεται νέο κούρεμα, πράγμα το οποίο απορρίπτουν πλήρως και ο κ. Σταινμπρουκ, οι Γερμαναράδες. Ο κ. Σαμαράς ακούει στο διεθνή περίγυρο να λένε οι οικονομολόγοι του IMF ότι τα νούμερα δεν βγαίνουν, μας συγχωρείτε λάθος. Θα έπρεπε ο κ. Σαμαράς, από την ημέρα που έγινε αυτή η δημόσια αναγνώριση να έχει βγει σε όλα τα φόρουμ. Επίσης θα έπρεπε όλα τα πολιτικά κόμματα να έχουν σπεύσει στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης και να ομιλούν πλέον για γενοκτονία των Ελλήνων. Δεν το κάνουν γιατί κοιτάνε τα συμφέροντά τους, τα κομματικά μικροσυμφέροντα όλοι τους, αριστεροί και δεξιοί. Αυτοί τη στιγμή θα έπρεπε όλοι να έχουμε πάει, ένα εκατομμύριο στη Χάγη, στο Διεθνές Δικαστήριο και να έχουν καταγγείλει γενοκτονία. Δεν το λέω εγώ, το λέει το ίδιο το ΔΝΤ. Αυτοί λοιπόν που εφαρμόζουν αυτή την πολιτική είναι ένοχοι γενοκτονίας».
«Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης είναι υποχρεωμένο να δέχεται τέτοιου είδους μηνύσεις και να τις ελέγχει. Υπάρχουν τα ΜΜΕ του εξωτερικού. Πείτε μου, είδατε ένα κόμμα να πηγαίνει και να καταγγέλλει γενοκτονία; Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ΚΟΔΗΣΟ. Ένα κόμμα με τόσους επιστήμονες θα έπρεπε να έχει στείλει δέκα αναφορές σε όλα τα ΜΜΕ και όχι να βγαίνει μόνο ο πρόεδρός του» τόνισε.

Αναφερόμενος στη ΔΗΜΑΡ παρατήρησε πως «η ΔΗΜΑΡ είναι ένας αρμός στην τριμερή κυβερνητική συμμαχία. Η ΔΗΜΑΡ είναι ένα κλαδί. Ελάτε τώρα. Από τις πρώτες εκλογές ξέραμε που θα πάει η ΔΗΜΑΡ και ο κ. Κουβέλης. Έλα τώρα. Το παίζει και με το χωροφύλακα, το παίζει και με τον ναυτεργάτη, το παίζει και από εδώ, το παίζει και από εκεί, το παίζει και με το Γερμανό. Είδατε ποτέ τη ΔΗΜΑΡ να βγαίνει και να κάνει μια διεθνή αναφορά; Ότι πει ο Ράιχενμπαχ είναι. Μπορεί να περάσει νόμος γερμανικός στην Αθήνα αν δεν τον υπογράψει ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος και ο Κουβέλης; Δηλαδή πρέπει να είμαστε για τα αυτονόητα;».

Κλείνοντας σχολίασε πως «το θέμα είναι να καταλαβαίνουμε ότι εδώ στην Ελλάδα υπάρχουν δυνάμεις κατοχής. Δεν παράγεται ελευθέρως από εκπροσώπους του ελληνικού λαού νόμος. Αυτόν τον επιβάλουν ξένες δυνάμεις. Οι δικαστικές αρχές εφαρμόζουν νόμους ξένους. Πότε και σε ποια πολιτισμένη χώρα υπήρξαν νόμοι με αναδρομική ισχύ. Μόνο εδώ. Υπάρχει δημοκρατία στην Ελλάδα; Ποια Ελλάδα;».

(Πηγή - Περισσότερες πληροφορίες: Εφημερίδα "Εβδόμη")


Δεν υπάρχουν σχόλια: