Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Ελευθερούπολη

Ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο δέντρο, άναψε στην «καρδιά» της Ελευθερούπολης και συγκεκριμένα στην είσοδο του δημαρχείου την περασμένη Παρασκευή, από την νεαρή Φωτεινή Ευαγγέλου και τον δήμαρχο Παγγαίου, Βασίλειο Ξουλόγη.
Η πλούσια χρωματική «χριστουγεννιάτικη» παλέτα, έδωσε ιδιαίτερο χαρακτήρα στο κέντρο της Ελευθερούπολης σε συνδυασμό  με τον εορταστικό διάκοσμο των καταστημάτων  και την παρουσία του κόσμου, που παρά το κρύο συμμετείχε στην εκδήλωση. Μετά την καθιερωμένη ανταλλαγή των ευχών και την εντυπωσιακή εμφάνιση του «Ονειρούλη», δόθηκε η σκυτάλη στις παιδικές χορωδίες από το  1ο, 2ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο της Ελευθερούπολης, το Γυμνάσιο Ελευθερούπολης, την Παιδική Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Ελευθερούπολης και την Φιλαρμονική Ορχήστρα της Δημοτικής Κοινότητας Ελευθερούπολης, που διάνθησαν το χαρούμενο κλίμα της εκδήλωσης με χριστουγεννιάτικες μελωδίες.
Στο ίδιο κλίμα ο  Μουσικοχορευτικός Σύλλογος «ΤΟ ΠΡΑΒΙ», συνέβαλλε τα μέγιστα στο χορευτικό κομμάτι της βραδιάς, ενώ στο κλείσιμο της βραδιάς το εορταστικό κλίμα ενισχύθηκε από τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες της Μουσικής Σχολής Νέας Περάμου «ΑΡΜΟΝΙΑ».
 Στην εκδήλωση το «παρών» έδωσαν  ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Αρχέλαος Γρανάς, εκπρόσωποι της Ιεράς Μητρόπολης Ελευθερουπόλεως καθώς και πλήθος αντιδημάρχων  και δημοτικών συμβούλων. Κατά τη διάρκεια της εορταστικής εκδήλωσης μοιράστηκαν στους παρευρισκόμενους χριστουγεννιάτικα γλυκά και κρασί από τοπικά οινοποιεία, ενώ στη συνέχεια δόθηκε «εκ νέου» ραντεβού από το δήμαρχο Παγγαίου, Βασίλη Ξουλόγη στην τελετή έναρξης του «Χριστουγεννιάτικου Ονείρου», την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013, στις 19:00μ.μ., στο Δημοτικό Κήπο, στην Ελευθερούπολη.

(Δελτίο Τύπου)

Δεν υπάρχουν σχόλια: