Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

«Βόμβα» Χαϊκάλη: «Μου έταξαν 2-3 εκατομμύρια ευρώ για να ψηφίσω Πρόεδρο»

Απόπειρα χρηματισμού προκειμένου να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κατήγγειλε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Παύλος Χαϊκάλης.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, η απόπειρα χρηματισμού του έγινε σε συναντήσεις του πριν από δύο εβδομάδες, έχει στην κατοχή του σχετικό οπτικοακουστικό υλικό το οποίο το έδωσε στον Λάκη Λαζόπουλο, ενώ δήλωσε ότι έχει δώσει κατάθεση στον Εισαγγελέα Εφετών, Παναγιωτόπουλο και ήταν γνώστης ο προϊστάμενος κ. Ντογιάκος.

«Υπήρχε ένα ποσό 700.000 ευρώ, διακανονισμό του δανείου μου και συμβόλαιο με διαφημιστικές. Δηλαδή 2 – 3 εκατομμύρια ευρώ. Υπάρχει και οπτικό αλλά και ακουστικό υλικό και είναι ανατριχιαστικό» ανέφερε ο κ. Χαϊκάλης.

«Αυτά τα στοιχεία έχουν κατατεθεί και στον εισαγγελέα», σημείωσε.

Η αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ

«Τα όσα ακούσαμε από τον κ. Λαζόπουλο και εν συνεχεία επιβεβαιώθηκαν από τον κ. Χαϊκάλη προσδίδουν δραματική τροπή στην υπόθεση για το ενδεχόμενο χρηματισμού βουλευτών» σημείωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.

«Σήμερα αποκαλύπτεται με στοιχεία όπως φαίνεται και μεσούσης της διαδικασίας για την προεδρική εκλογή, ότι υπήρξε προσπάθεια αποστασίας» τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας τις εισαγγελικές αρχές που έχουν τα στοιχεία που τους παραδόθηκαν από τον Παύλο Χαϊκάλη να ενημερώσουν τους πολιτικούς αρχηγούς, καθώς όπως κατέληξε «επηρεάζεται μία κορυφαία πολιτική διαδικασία».

(Πηγή: Το Ποντίκι)

Δεν υπάρχουν σχόλια: