Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

ΣΠ. ΤΡΙΨΑΣ: «Το ζήτημα είναι κατά πόσο ακόμα έχει να εκτελέσει συμβόλαια θανάτου για τη χώρα"

Για πράξεις του πρωθυπουργού που εμπεριέχουν δόλο και σκοπιμότητες έκανε λόγο ο διευθυντής του περιοδικού «Επίκαιρα» Σπύρος Τρίψας. Μιλώντας από τη συχνότητα του Studio 7 παρατήρησε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου πρέπει να απομακρυνθεί το συντομότερο δυνατό.

«Τη νύχτα των Ιμίων, που την έζησα από πολύ κοντά, όταν οι σημαίες έφυγαν και τα Ίμια έγιναν γκρίζα περιοχή, όπως ο κάθε Έλληνας, ένιωσα τόσο ταπεινωμένος όσο ποτέ. Το αντίστοιχο ένιωσα σήμερα, όταν από χθες το βράδυ άκουγα Σαρκοζί και Μέρκελ, να ξεφτιλίζουν στο πρόσωπο του πρωθυπουργού, την Ελλάδα», παρατήρησε ο κ. Τρίψας και συμπλήρωσε πως «σαν Έλληνας πολίτης δεν μπορώ να δεχθώ έναν πρωθυπουργό να είναι τόσο, ανίκανος να το πω, ανόητος να το πω… Δεν μπορώ να βρω χαρακτηρισμό να προσάψουμε σε αυτόν, γιατί όλα αυτά εμπεριέχουν πια καθαρά δόλο. Έχει σκοπιμότητα. Ο άνθρωπος είναι εντεταλμένος, είναι εντολοδόχος. Έχει πάρει μια εντολή και την πάει μέχρι το τέλος».

Όπως είπε, μιλώντας για τον κ. Παπανδρέου «αυτός ο άνθρωπος είπε ψέματα στον ελληνικό λαό. Πήρε και υφάρπαξε την ψήφο του ελληνικού λαού, άλλαξε τα πάντα στη χώρα», και υπογράμμισε ότι «το ζήτημα είναι κατά πόσο ακόμα έχει να εκτελέσει συμβόλαια θανάτου για τη χώρα. Όσο κρατάει, και ένα λεπτό ακόμη, δημιουργεί χάος. Δημιουργεί προβλήματα στην Ελλάδα. Δεν αντέχει πια ο Έλληνας».

Εκτίμησε πως «είναι τόσο γαντζωμένοι στην εξουσία που αυτή τη στιγμή δεν τους ενδιαφέρει η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός. Αυτό που φοβάμαι για το λαό είναι ότι αν υποθέσουμε ότι ο κ. Παπανδρέου δεν φύγει σήμερα περιμένω τα χειρότερα», και είπε ότι η χώρα έγινε «ξεφτίλα» σε όλο τον κόσμο με αποτέλεσμα να «γελάνε και οι πιγκουίνοι».

Όπως είπε τώρα χρειάζεται να απομακρυνθεί η κυβέρνηση να οριστεί υπηρεσιακή και παράλληλα να ακυρωθούν οι αποφάσεις του ΚΥΣΕΑ σχετικά με τον «αποκεφαλισμό» της στρατιωτικής ηγεσίας. «Και αυτό ήταν ένα παιχνίδι, μια μπλόφα. Στη Γερμανία οι ίδιοι οι κυβερνητικοί διαρρέουν ότι ενδεχομένως να υπάρξει πραξικόπημα και υπάρχουν περίεργες μετακινήσεις στρατού. Αυτό ήταν η αφορμή. Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ αυτό, σε αυτές τις στιγμές να αποκεφαλίζεις όλο το στράτευμα. Είναι επικίνδυνοι», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: