Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αντικαθιστά ουσιαστικά το κράτος

«Συναντηθήκαμε με τον κ. δήμαρχο στον Δήμο που τίμησε τους Ανεξάρτητους Έλληνες από την πρώτη στιγμή και ξεκίνησαν με πολύ υψηλά ποσοστά. Σε ένα Δήμο που ουσιαστικά εκπροσωπεί την Τοπική Αυτοδιοίκηση σε όλη την Ελλάδα, γιατί έχει θάλασσα, έχει βουνό, έχει τουρισμό, έχει αγροτική παραγωγή», τόνισε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, μετά τη συνάντηση που είχε στο Δημαρχείο Παγγαίου με τον Δήμαρχο Βασίλη Ξουλόγη.


Όπως είπε, «ξεκινήσαμε την επίσκεψη στην Καβάλα από το Δήμο Παγγαίου. Ξεκινήσαμε από εδώ για πολλούς λόγους. Συναντηθήκαμε με τον κ. δήμαρχο στον Δήμο που τίμησε τους Ανεξάρτητους Έλληνες από την πρώτη στιγμή και ξεκίνησαν με πολύ υψηλά ποσοστά. Σε ένα Δήμο που ουσιαστικά εκπροσωπεί την Τοπική Αυτοδιοίκηση σε όλη την Ελλάδα, γιατί έχει θάλασσα, έχει βουνό, έχει τουρισμό, έχει αγροτική παραγωγή. Ένα Δήμο που κάνει κοινωνικό έργο, αντικαθιστά ουσιαστικά το κράτος. Στο κλείσιμο των υπηρεσιών, στο οποίο προχωρούν ήδη στις περισσότερες μεριές της χώρας η κυβέρνηση υπό τις εντολές της τρόικας, η Τοπική Αυτοδιοίκηση αποδεικνύει ακόμη μια φορά, κυρίως εδώ στον Δήμο του Παγγαίου με πρωτοβουλία του κ. δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου ότι αντέχει. Αντέχουν να κρατήσουν τις υπηρεσίες και κάνουν μεγάλο αγώνα γι’ αυτό. Είμαστε δίπλα τους».

Τόνισε μάλιστα ότι «αύριο (σ.σ. σήμερα) όπως ξέρετε είναι το προσυνέδριο που ξεκινά στην Καβάλα. Επιλέξαμε το νομό της Καβάλας να ξεκινήσει το προσυνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, τα 16 προσυνέδρια. Πιστεύουμε ότι με την επίσκεψη στο νομό αλλά και με την οργάνωση του κινήματος στο νομό θα μπορέσουμε να διδάξουμε δημοκρατία οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, σε μια δύσκολη εποχή, σε μια εποχή που βλέπουμε ότι κάθε μέρα που περνά αντιλαμβάνονται και οι κυβερνώντες που στηρίζουν την εξωτερική τρόικα ότι αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Ήδη χθες μιλήσανε για το λάθος, το λάθος όμως έχει 3.500 νεκρούς που αυτοκτόνησαν, το λάθος έχει 1.800.000 ανέργους, το λάθος έχει οικογένειες που εξαθλιώθηκαν. Απάντηση σε αυτό το λάθος είναι η ανατροπή του λάθους και των υπηρετών του. ευχαριστώ τον κ. δήμαρχο για την φιλοξενία».

Από την πλευρά του ο κ. Ξουλόγης, ανέφερε: «Να ευχαριστήσω και εγώ τον κ. Καμμένο. Είναι ιδιαίτερη τιμή για μας η παρουσία του εδώ, του προέδρου ενός νέου κόμματος που ευχόμαστε να πάει ακόμη καλύτερα, και το ξεκίνημα από εδώ σηματοδοτεί κάτι. Εμείς είμαστε δίπλα σας σε ότι θέλετε και βεβαίως με τους συνεργάτες σας γνωριζόμαστε εδώ, έχουμε συχνή επαφή. Θέλουμε η χώρα μας να πάει μπροστά, άρα χρειαζόμαστε ανθρώπους που να υποστηρίξουν αυτή την προσπάθεια. Να βάλουμε όλοι ένα λιθαράκι, και εσείς και εμείς και η Τοπική Αυτοδιοίκηση και το Κοινοβούλιο ώστε πραγματικά να ξεφύγουμε γρήγορα. Γιατί το χρειαζόμαστε και η Τοπική Αυτοδιοίκηση, και η χώρα γενικότερα και οι πολίτες. Στους Ανεξάρτητους Έλληνες που ξεκινούν από εδώ εύχομαι κάθε επιτυχία».

(Πηγή - Περισσότερες πληροφορίες: Εφημερίδα "Εβδόμη")


Δεν υπάρχουν σχόλια: