Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Μήνυση για εσχάτη προδοσία...

Την Παρασκευή κατέθεσε τη μηνυτήρια αναφορά της για εσχάτη προδοσία του ελληνικού λαού και για εξαπάτηση εκλογέων, κατά του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, η δικηγόρος Αθηνών δικηγόρος Ντόρα Κρητικοπούλου.


Όπως είπε η κα Κρητικοπούλου, μιλώντας από τη συχνότητα του Studio 7< «είναι αποφασισμένο από το Δεκέμβριο. Πήρα την απόφαση, αφού δεν το κάνει κανένας από τους βαρύγδουπους συνταγματολόγους που φωνάζει θα το κάνω εγώ που δεν έχω κανένα βαρύγδουπο όνομα».

Η μηνυτήρια αναφορά αναφέρεται και σε άλλους «δεδομένου ότι στήριξαν το δεύτερο μνημόνιο και συνέπραξαν ώστε να πάμε και να υποδουλωθούμε πλήρως πλέον», όμως, όπως είπε, «πρωταίτιοι είναι ο κ. Παπανδρέου και ο κ. Παπακωνσταντίνου. Από εκεί ξεκίνησε. Όλοι οι άλλοι συνέπραξαν».

Η κα Κρητικοπούλου ανέφερε ότι ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου «έχει πει ότι κανένας πολιτικός δεν μπορεί να ξεφεύγει από την ποινική Δικαιοσύνη. Την Παρασκευή υλοποιούμε αυτή την επιθυμία του. δεν θα ξεφύγει οποιοσδήποτε. Έχει καταντήσει τη χώρα μας έτσι. Έχει οδηγήσει το λαό μας σε ανεργία, μετανάστευση, αυτοκτονία, παιδιά να λιποθυμούν στα σχολεία και να υπάρχει κόσμος λιπόθυμος στα νοσοκομεία. Αυτό δεν μπορώ να το επιτρέψω. Δεν μπορεί να μην κινείται ο νομικός κόσμος. Δεν είναι μόνο θέμα νομιμοποίησης. Εδώ μιλάμε για κατάλυση της βάσης του πολιτεύματος. Δεν είναι μόνο ο τρόπος που το κάνανε. Έχει καταλυθεί πλήρως το Σύνταγμα. Δεν πρόκειται για απλή παραβίαση ορισμένων συνταγματικών διατάξεων. Πρόκειται για την κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος. Έχει καταλυθεί. Έχουν φύγει όλα. Και αυτό δεν έγινε τυχαία. Δεν βγήκε στην πορεία. Ήταν εξ αρχής σκέψη».

«Τα έχω βάλει όλα στη μήνυση. Όταν έχουν πει, πέρα από τον Στρός Καν, ο οποίος τους «έδωσε» κανονικά και είπε τι και πότε είχαν συμφωνηθεί τα πάντα, όσο έχει μείνει. Είπε ότι όταν πήραμε την εξουσία τον Οκτώβριο του 2009, είχαμε αποφασίσει να πάμε στο ΔΝΤ. Όλο αυτό το διάστημα κορόιδευαν τον ελληνικό λαό ότι δεν πρόκειται να πάμε, ότι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα, ότι έχουμε λεφτά», σχολίασε.

Όπως είπε, η μήνυση υπάρχει στο διαδίκτυο και στο letmefree.gr. «Από 8 Απριλίου είχα απευθύνει κάλεσμα δωρεάν προσφοράς σε όποιον Έλληνα θέλει να το συνυπογράψει», ανέφερε, και τόνισε πως «αυτό είναι μόνο η αρχή. Πρωταίτιοι είμαστε εμείς, γιατί ανοίγουμε την πόρτα στον κάθε έναν για να μπαίνει να μας ληστεύει. Αυτοί που άνοιξαν την πόρτα και έγιναν όλα αυτά, αυτοί είναι το πρώτο στάδιο. Θα ακολουθήσουν κι άλλα. Πλέον δεν θα κάνουν ερωτήσεις. Από εδώ και πέρα θα απαντούν. Τα κάνατε όλα αυτά. Πεθάνατε κόσμο. Ληστέψατε κόσμο. Γιατί; Η απάντηση θα είναι για να σώσουμε. Σώσατε; Με την ύφεση απογειώθηκε; Η σκοπιμότητα δεν είναι ένα τυχαίο λάθος, ένα στιγμιαίο λάθος που λέγεται για διάφορες περιπτώσεις. Μιλάμε για τη μεθόδευση. Εκεί φαίνεται ο δόλος, από τη μεθόδευση που υπήρχε από το καλοκαίρι του 2009».

Κλείνοντας παρατήρησε ότι «τη Δευτέρα θα ανακοινωθεί ότι θα καταθέσω και δεύτερη συμπληρωματική μήνυση σε αυτή που θα καταθέσω την Παρασκευή. Εκεί θα μπορούν να συνυπογράψουν και όσοι δεν θα έχουμε προλάβει μέχρι αυτή τη βδομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: