Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Γ.ΤΡΑΓΚΑΣ: "Οι Γερμανοί εφαρμόζουν το σκληρότερο πείραμα από την εποχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου"

«Οι Γερμανοί που περνάνε τη δήθεν επιχείρηση διαφάνειας και αρετής εναντίον των Ελλήνων φοροφυγάδων και της φοροδιαφυγής ουσιαστικά θέλουν μια οικονομική ζώνη τύπου Μιανμάρ, τύπου Μπακλαντες», σχολίασε ο δημοσιογράφος και εκδότης Γιώργος Τράγκας, αναφερόμενος στην πολιτική της Γερμανίας απέναντι στην Ελλάδα.


«Ακούσατε και εσείς τον κ. Κάιτελ, τον πρόεδρο των Γερμανών βιομηχάνων, που είναι απόγονος του γερμανού στρατηγού Κάιτελ που απαγχονίστηκε στη δίκη της Νυρεμβέργης, το δεξί χέρι του Χίτλερ και επικεφαλής της Βέρμαχτ. Αυτός μιλάει για μια Ειδική Οικονομική Ζώνη για όλη την Ελλάδα, δηλαδή κανένας προστατευτισμός στις εργασιακές σχέσεις αλλά και γενικότερα φορολογία μηδέν. Δηλαδή οι Γερμανοί που περνάνε τη δήθεν επιχείρηση διαφάνειας και αρετής εναντίον των Ελλήνων φοροφυγάδων και της φοροδιαφυγής ουσιαστικά θέλουν μια οικονομική ζώνη τύπου Μιανμάρ, τύπου Μπακλαντες», παρατήρησε.

Όπως είπε, «οι Γερμανοί εφαρμόζουν το σκληρότερο πείραμα από την εποχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Πείραμα οικονομικού ολοκαυτώματος πλέον με τη νοοτροπία των προγόνων τους. Οι Γερμανοί είναι εχθροί μας διαχρονικά. Έχουν κατακάψει την Ελλάδα, έχουν κάψει πόλεις και χωριά, έχουν εκτελέσει χιλιάδες Έλληνες, έχουν λεηλατήσει την τράπεζα της Ελλάδος, δεν έχουν αποδώσει πολεμικές αποζημιώσεις. Είμαστε η μοναδική χώρα σε όλη την Ευρώπη που μεταπολεμικά δεν πήρε πολεμικές αποζημιώσεις μετά από τετραετή κατοχή. Έχουν διαλύσει την Ελλάδα, έχουν διεισδύσει μέσω γερμανοτραφών, γερμανοφώνων και δοσιλογικών οικογενειών εδώ, έχουν μεγαλώσει, αν θέλετε, τον ήδη διεφθαρμένο πολιτικό κόσμο με διεισδύσεις τύπου Siemens, είναι διδάσκαλοι της διαφθοράς, είναι βάρβαροι, είναι Ούνοι, είναι ο χειρότερος λαός της Ευρώπης, πρωταγωνιστής σε δύο Παγκοσμίους Πολέμους. Δημιούργησε ποταμούς αίματος. Ουσιαστικά θα έπρεπε να είχε ενοχικό πλέγμα και να μην κινείται πάλι στην ίδια λογική του παρελθόντος. Κινείται όμως στην ίδια λογική του παρελθόντος και οι Έλληνες θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν, είτε πολιτικοί, είτε επιχειρηματίες, είτε οτιδήποτε είναι, ότι ειδικά αυτός ο λαός είναι εχθρικός απέναντι στους Έλληνες. Ποτέ δεν ήταν φίλος των Ελλήνων. Ξεζούμισε τους Έλληνες και δανείζοντας, υπονομεύοντας ουσιαστικά την οικονομία μέσω της συνεργασίας με τις γερμανοτραφείς οικογένειες και τις διάφορες παρέες εδώ των Ελλήνων αλλά ουσιαστικά Γερμανών στην ψυχή».

«Το ΕΣΠΑ που θέλουν να το μοιράσουν οι Γερμανοί ως τεχνογνώστες, είναι τα κατοχικά δάνεια που μοίραζαν οι Γερμαναράδες σε ειδικές οικογένειες των Αθηνών, των οποίων οι απόγονοι σε τρίτη γενιά έχουν γίνει πολιτικοί και πήραν μέρος και στο μνημόνιο», σχολίασε, και συμπλήρωσε πως «όσον αφορά για τον δήμαρχό σας ή τον άλλο δήμαρχο ή τον κάθε δήμαρχο, αυτά συνέβαιναν στην παγκόσμια ιστορία σε όλες τις κατεχόμενες ζώνες. Οι άνθρωποι λόγω ανάγκης ή επειδή πρέπει να επιβιώσουν, είναι το ένστικτο της αυτοσυντήρησης, είναι οι ιστορίες, είναι αμαρτίες, ή όπως όλα αυτά τα τελευταία πακέτα…».

Όπως είπε ο κ. Τράγκας, «είμαστε τα πειραματόζωα του νότου. Είμαστε ένα σκιάχτρο που είμαστε πάνω από τους λαούς της Ευρώπης και πάνω από τους λαούς που εφαρμόζεται αυτή η πολιτική, και λένε «για να μην γίνετε σαν τους Έλληνες θα πρέπει να παίρνετε αυτά τα μέτρα λιτότητας». Μας έδειξαν στην Ισπανία, μας έδειξαν στην Πορτογαλία, μας έδειξαν στην Ιταλία. Αλλά εκεί είναι μεγάλα κράτη, θα ξεσηκωθούν. Ο έλεγχος πάνω στους ιθαγενείς Έλληνες είναι οξυγόνο γι’ αυτούς. Η κα Μέρκελ στηρίζει τη δημοφιλία της και την επανεκλογή της, στο πόσο τιμωρητικά θα φερθεί απέναντι στους Έλληνες. Δεν υπάρχει Ευρωπαϊκή Ένωση. Τι αυταπάτες είναι αυτές; Υπάρχει η βόρεια συμμαχία και η νότια συμμαχία. Η βόρεια συμμαχία δανείζει τοκογλυφικά τους νότιους. Ούτε ευρωπαϊκό κεντημένο υπάρχει. Αν υπήρχε ευρωπαϊκό κεκτημένο οι συνταξιούχοι δεν θα έχαναν τα λεφτά τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: