Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020

Μήνυμα Δημάρχου Παγγαίου για τη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου


Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες,

Ο Δήμος Παγγαίου τηρώντας τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) σχετικά με τον περιορισμό του κινδύνου εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19, λαμβάνει όλα τα προβλεπόμενα και απαραίτητα μέτρα, όπως αυτά ορίζονται από τις αρμόδιες αρχές και υπηρεσίες.

Σε αυτό το πλαίσιο και μετά την έκδοση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, στην οποία μεταξύ άλλων προβλέπεται και η χορήγηση άδειας σε υπαλλήλους με ανήλικα παιδιά, ο Δήμος Παγγαίου, για το επόμενο διάστημα θα λειτουργήσει με προσωπικό ασφαλείας.

Παρακαλούμε, λοιπόν, και για δική σας ασφάλεια, να προσέρχεστε στις υπηρεσίες του Δήμου Παγγαίου μόνο για επείγουσες υποθέσεις σας, οι οποίες δεν μπορούν να διεκπεραιωθούν μετά τη λήξη της περιόδου αυτής, ή δεν είναι δυνατή η εξυπηρέτηση μέσω τηλεφώνου και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Τέλος, σας καλούμε να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα μέτρα ατομικής υγιεινής αλλά και στις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του κορωνοϊού COVID-19 στην κοινότητα.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και τη συνεργασία.

                                                             

 Με εκτίμηση,

Φίλιππος Αναστασιάδης

Δήμαρχος Παγγαίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: