Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Συμμετοχή του δήμου Παγγαίου στην έκθεση «Philoxenia» μέσα από το Περίπτερο της Περιφέρειας ΑΜ-Θ

Στην 29η διεθνή έκθεση τουρισμού «Philoxenia» που πραγματοποιήθηκε από τις 21 έως τις 24 Νοεμβρίου 2013 στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη, συμμετείχε ο δήμος Παγγαίου μέσω  της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης.
Ο  δήμος Παγγαίου συμμετείχε στο Περίπτερο της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, μαζί με τις Περιφερειακές Ενότητες Καβάλας, Δράμας, Ξάνθης και Έβρου,  Ενώσεις Ξενοδόχων, τουριστικούς φορείς και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή.
Το «παρών»  έδωσε  ο δήμαρχος Παγγαίου, Βασίλειος Ξουλόγης και η πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του δήμου, Κρυσταλλία Παπανικολάου, ενώ στο πλαίσιο της κοινής συνέντευξης Τύπου που δόθηκε για την παρουσίαση της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, η κ. Παπανικολάου τόνισε τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του δήμου Παγγαίου ως τουριστικό προϊόν, με παράλληλη ανάδειξη  όλων των στοιχείων του τόπου με επίκεντρο την τοπική Ιστορία, τον Πολιτισμό και το φυσικό περιβάλλον.
Την έκθεση εγκαινίασε η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία επισήμανε την ανάγκη της συλλογικότητας για την  επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος στον τομέα του τουρισμού για το 2014, ενώ παράλληλα χαρακτήρισε τη φετινή διοργάνωση της 29ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού «PHILOXENIA», ως ένα «τουριστικό Φόρουμ με διεθνή ακτινοβολία».

Στην έκθεση συμμετείχαν εταιρίες και φορείς από όλο το φάσμα της τουριστικής αγοράς, όπως: Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις, Τουριστικά Πρακτορεία, Αεροπορικές Εταιρίες, Τουριστικοί Φορείς, Ιαματικά Κέντρα, Τουριστικές Οργανώσεις & Σύλλογοι, Ναυτιλιακές Εταιρίες, Eνοικιάσεις Αυτοκινήτων, Υπηρεσίες στο Διαδίκτυο καθώς και Κλαδικά Μέσα.

(Δελτίο Τύπου)

Δεν υπάρχουν σχόλια: