Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Συνάντηση Γ. Πασχαλίδη για τα δρομολόγια των πορθμειακών γραμμών

Ο Βουλευτής Καβάλας κ. Ιωάννης Πασχαλίδης  πραγματοποίησε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Ναυτιλίας κ. Μπούσιο για το θέμα των δρομολογίων των Πορθμειακών γραμμών Καβάλας – Πρίνου και Λιμένα – Κεραμωτής.
        Ο κ. Πασχαλίδης αφού ενημέρωσε τον κ. Μπούσιο για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από τα μειωμένα δρομολόγια, από και προς το νησί της Θάσου, ζήτησε τη συνδρομή του Υπουργείου ώστε να επιλυθεί το θέμα των δρομολογίων. Ο Γενικός Γραμματέας τον ενημέρωσε ότι το ζήτημα των δρομολογίων θα συζητηθεί στο Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών στα μέσα Δεκεμβρίου και πρότεινε να υποβάλουν αιτήματα όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς της Καβάλας και της Θάσου προς το Συμβούλιο ώστε να υπογραμμιστεί η ιδιαιτερότητα του νησιού για να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή λύση.
      Τέλος ενημερώθηκε ότι ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Βαρβιτσιώτης Μιλτιάδης θα ανακοινώσει την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου το νέο οργανόγραμμα του Λιμενικού Σώματος και στο οποίο αποφασίστηκε η παραμονή της Α΄Περιφερειακής Διοίκησης του Λιμενικού στην Καβάλα.

(Δελτίο Τύπου)

Δεν υπάρχουν σχόλια: