Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

Δεύτερη συνάντηση ''Φόρουμ Παγγαίο'' στις 11 Ιουλίου

Καλούνται όλες οι επιχειρήσεις και επαγγελματικές ενώσεις της ευρύτερης περιοχής του Παγγαίου, που είναι εξωστρεφής και έχουν εξαγωγικές διαθέσεις να προσέλθουν για να ενημερωθούν και να συμμετάσχουν στην ενημερωτική συνάντηση με θέμα:

ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑ∆ΑΣ 2014-2020 (ΠΑΑ 2014-2020).

∆ΡΑΣΗ 19.2.7: «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ∆ΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ»

( http://www.ankavala.gr/wp-content/uploads/2019/03/0.prosklisi_anka-1.pdf )


Υπενθυμίζεται πως στις 6 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε το πρώτο Φόρουμ Εναλλακτικού Τουρισμού Παγγαίου στο Δασικό Χωριό Παγγαίου. Σε αυτήν την εκδήλωση συναντήθηκαν 15 εταιρείες τουρισμού και Προϊόντων από την περιοχή του Παγγαίου, τη Θεσσαλονίκη, την Καβάλα, την Ξάνθη, τις Σέρρες, τη Θάσο και τη Ν. Πέραμο. Συζητήθηκαν ιδέες και προοπτικές συνεργασίας για την ανάδειξη και αξιοποίηση του φυσικού και πολιτισμικού αποθέματος του Παγγαίου Όρους και της ευρύτερης περιοχής.

Αποτέλεσμα και συνέχεια αυτής της κοινής προσπάθειας είναι η διοργάνωση της δεύτερης συνάντησης, στις 11 Ιουλίου για να συντονιστούν οι ενδιαφερόμενοι φορείς ώστε να δημιουργηθεί η πρόταση για το πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης της Ελλάδας.

Σκοπός είναι η δημιουργία θεματικών τουριστικών πακέτων για την περιοχή του Παγγαίου, μέσα από τη σύμπραξη τοπικών και διεθνών επιχειρήσεων τουρισμού, υπηρεσιών και αγροτικής παραγωγής.

Ώρα συνάντησης: 11π.μ. εως 1μ.μ.

Τόπος συνάντησης: Δήμος Παγγαίου, Φρ. Παπαχρηστίδη 137Α, Τ.Κ. 64100, Ελευθερούπολη

Συντονιστής και υπεύθυνος επικοινωνίας του προγράμματος είναι ο κ. Ηρακλής Καλαμένιος με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνείτε στο email: iraklis@weproductions.net

(Δελτίο Τύπου)

Δεν υπάρχουν σχόλια: