Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Η συνάντηση με τον νικητή Κώστα Χαρδαβέλλα!

Χθες είχα τη χαρά και ταυτόχρονα την τιμή να γνωρίσω ένα θρύλο της ελληνικής δημοσιογραφίας. Τον Κώστα Χαρδαβέλλα. Αυτόν που έβλεπα στην τηλεόραση, στους "Ρεπόρτερς", σαν παιδάκι, χωρίς ακόμη, να καταλαβαίνω πολλά πολλά.... Τον ίδιο που όλα αυτά τα χρόνια συναντούσα μπροστά μου στην ενημέρωση και πληροφόρηση από τα κεντρικά. Τον ίδιο που τολμούσε να ασχοληθεί με ιδιαίτερα ενδιαφέροντα θέματα.Εν τω μεταξύ έγινα και εγώ δημοσιογράφος, αφού τα παιδικά ενδιαφέροντα κέρδισαν...
Είναι λοιπόν τιμή μου σήμερα να με αποκαλεί "καλό συνάδελφο" ένας δημοσιογράφος του μεγέθους του, ένας δάσκαλος του χώρου. Το σίγουρο είναι πως θα συνεχίσουμε να επικοινωνούμε. Όπως συμφωνήσαμε!




Το βιβλίο

Αφορμή για τη συνάντηση αυτή ήταν η παρουσίαση  του "Ζεϊμπέκικου του νικητή" στο Public της Καβάλας. Του βιβλίο που έγραψε ο γιος Κωνσταντίνος Χαρδαβέλλας για τον πατέρα Κώστα Χαρδαβέλλα. Το βιβλίο για τη δύσκολη μάχη που έδωσε ο Κώστας Χαρδαβέλλας με τον καρκίνο και από την οποία βγήκε νικητής, πλαισιωμένο με αναφορές από την πολυδιάστατη δημοσιογραφική ζωή του.
Έτσι ο μαχητής και νικητής αποφάσισε να βοηθήσει και να εμπνεύσει όλους όσους μάχονται! Γιατί ο ίδιος ξέρει από μάχες κάθε είδους.
Καλοτάξιδο λοιπόν το βιβλίο που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη, με την ευχή να βοηθήσει πραγματικά όσους το χρειάζονται!

Δεν υπάρχουν σχόλια: