Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Περιστέρη για Αμφίπολη: Μήπως σας βομβαρδίσαμε με πολλά δελτία τύπου; (ΒΙΝΤΕΟ)

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την ανακοίνωση πως στο λόφο Καστά βρέθηκαν πέντε σκελετοί παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό «ΔΙΚΤΥΟ» η αρχαιολόγος Κατερίνα Περιστέρη...

«Ένιωσα ότι η πολιτική ηγεσία τιμά την ανασκαφή μας και μάλιστα ο ίδιος ο πρωθυπουργός» αναφέρει μεταξύ άλλων η κ. Περιστέρη, μιλώντας στην εκπομπή «Ανοιχτή Γραμμή» με τη Λία Μαυρίδου. Η αρχαιολόγος σχολιάζει πως κατά τις ανασκαφικές εργασίες η μια έκπληξη ερχόταν μετά την άλλη. Λέει πως η ομάδα της κατά τη διάρκεια των εργασιών δούλευε από τις 6 το πρωί έως αργά το βράδυ.

«Όσες κομματικές και πολιτικές διαφορές να υπάρχουν σε μια Δημοκρατία, νομίζω ότι στον τομέα της αρχαιολογίας είναι ένα θέμα που όλοι το σέβονται» συμπληρώνει.

Υπερασπίστηκε της απόφασης της πολιτικής ηγεσίας και της ίδια να δίνονται τα ευρήματα στη δημοσιότητα, ωστόσο διερωτάται: «Ίσως σας βομβαρδίσαμε με πολλά δελτία τύπου»;

Τέλος, για το ...αντάρτικο Καμπούρογλου σχολιάζει τα εξής: «Δεν ξέρω γιατί αντέδρασε ένα ποσοστό συναδέλφων. Χαίρομαι όταν υπάρχει ένα ωραίο αποτέλεσμα» σημειώνει, ενώ για τις επιθέσεις που δέχτηκε λέει: «Πάντα μια σημαντική έρευνα έχει και τους εχθρούς και τους φίλους».

Για να δείτε το βίντεο κάντε κλικ εδώ.

(Πηγή: serraikanea.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: