Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

«Πνοές Ανέμων» από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Δράμας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΦ.Α ΔΡΑΜΑΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Περιβάλλον και Πολιτισμός 2017: «Πνοές Ανέμων»
Στις 19-10-2017 θα επισκεφτούμε την ακρόπολη Πλατανιάς. Στις 9.00 στο δημοτικό σχολείο Πλατανιάς θα γίνει ενημέρωση με φωτογραφικό υλικό. Κατόπιν θα μεταβούμε στον αρχαιολογικό χώρο. Εκεί μετά την επιτόπια ενημέρωση του κοινού για τα αρχαιολογικά δεδομένα, θα υπάρχει και ενημέρωση από την εταιρεία ΙΚΤΙΝΟΣ για τις ανεμογεννήτριες. Στο δημοτικό σχολείο θα υπάρχει μόνιμη έκθεση φωτογραφίας για τις ανασκαφικές δράσεις της Πλατανιάς.
Στις 20-10-2017 θα επισκεφτούμε τον αρχαιολογικό χώρο Αδριανής. Εκεί θα τηρηθεί ο ίδιο πρόγραμμα. Η ενημέρωση του κοινού θα γίνει στην αίθουσα του κοινοτικού διαμερίσματος Αδριανής και κατόπιν θα ακολουθήσει επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της ακρόπολης Αδριανής.
Το απόγευμα της Παρασκευής και συγκεκριμένα στις 7,30μ.μ. θα υπάρχει ενημέρωση με θέμα «Περιβάλλον και Πολιτισμός 2017: «Πνοές Ανέμων» για το κοινό στη κεντρική αίθουσα του Διοικητηρίου Δράμας.
Στις 23-10-2017 θα επισκεφτούμε τον αρχαιολογικό χώρο Κεφαλαρίου. Η ενημέρωση του κοινού θα γίνει στην αίθουσα του Κέντρου Προσφυγικής Μνήμης(ανακαινισμένο καπνομάγαζο)του Αγίου Αθανασίου. Κατόπιν θα γίνει επίσκεψη στην ακρόπολη Παναγιάς Κεφαλαρίου.
Αν ωστόσο κατά τις προαναφερθείσες ημέρες υπάρχουν άσχημες καιρικές συνθήκες η ενημέρωση θα γίνει στο Αρχαιολογικό Μουσείου Δράμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: